E-bike Island Adventures

Novo na otočju Cres-Lošinj! “Hike & bike” rute na električnim biciklima!

Obilazak otoka na električnim biciklima pruža vam jedinstven doživljaj prirodnih ljepota. Istražite preko 150 km avanturističkih biciklističkih staza koje vas vode od šuma Punta Križe do udaljenih plaža pa sve do vrhova brda Osoršćica. Upoznajte kulturnu baštinu otoka kroz njegove autohtone zaselke i građevine, skrivene crkvice, planinarske staze, špilje i starinske puteve.

Sve rute su unikatno izrađene i zabilježene od strane našeg tima, a prolaze postojećim obilježenim biciklističkim stazama koje se na našim mapama isprepliću s označenim planinarskim stazama. Tre-nutno su u ponudi 4 tematske ture: “Brdo Osoršćica”, “Punta Križa I. - Dolina jelena”, “Punta Križa II. - “Udaljene obale” i “Netaknuti Cres”.

Električni bicikl vam omogućava da bez velikog napora savladate i najveće uzbrdice te jednim punjenjem baterije s lakoćom napravite preko 60 km. Za obilazak naših ruta nije vam potreban vodič, staze su jednostavne i lako se prolaze uz minimalnu pomoć poznatih GSP aplikacija na mobilnim uređajima.

Prije svakog polaska detaljno ćemo vam objasniti uporabu naših mapa i s vama proći kroz sve rute s detaljnim pojašnjenjima i mogućim smjerovima obilaska. Nalazimo se na lokaciji Ridimutak Beach u Nerezinama gdje možete parkirati svoje vozilo i krenuti u smjeru svih naših ruta.

U ponudi imamo i klasične MTB bicikle, a električne bicikle možete iznajmiti po povoljnim cijenama i bez da se odlučite na obilazak “hike & bike” ruta.

Napomena: potrebna prethodna najava


Kontakt:
Martin Crneković
+385989521752
losinj.bike@gmail.com

vrh stranice