Windsurf e vela

Scuola di vela, yacht a vela, catamarano, SUP e SUP Tramonto per te!
SUNBIRD SPORTS d.o.o. centar

Sunbird Sport je prva i ujedno najstarija škola za jedrenje na dasci na Jadranu. Počeci ove škole kreću iz davne 1981. godine kada se Elmar Vogel se zaljubio u otok i osnovao školu. Škola trenutno ima široku ponudu sportskih materijala i raznovrsne tečajeve. Jedrenje na dasci se pruža kroz probni tečaj od 3 dana ili početni od 5 dana. Za one naprednije nudi se i napredni tečaj u trajanju od 4 dana. Postoji i mogućnost privatne edukacije što se može dogovoriti u samom centru.

Škola jedrenja katamarana nudi probni tečaj od 2 dana ili početni tečaj od 5 dana. Nakon svih tečaja moguće je polagati za dozvolu, koja je međunarodno priznata od najveće svijetske organizacije VDWS.

Ponuda se sastoji još od najma jedrilice, katamarana, daski za jedrenje, bicikli, kajaka te SUP (Stand up paddling ili veslanje na dasci – jako traženo i popularno). Za SUP nude i privatan sat ukoliko gosti nemaju nikakvog iskustva. Također je u ponudi SUP Sunset, tj. gledanje zalaska sunca na daskama za veslanje.
 
Namjenjen je svim uzrastima, djeca od +7 godina nadalje mogu prisustovati tečaju jedrenja na dasci.

 

Termin rada: od 1.4. do 1.11.2017.
Grupa: max. 6-7 osoba
Privatan sat: za 1 ili 2 zainteresirana polaznika 

 
*Za bilo kakve daljnje informacije javiti se na gsm. +385 91 528 3963, +385 95 837 7142, e-mail: sunbird@web.de ili posjetiti centar u uvali Čikat.

 

Facebook: Sunbird Losinj

Instagram: Sunbird Losinj

Inizio della pagina