Aromaterapija na Lošinju

Kombinacija mirisa guste borove šume i ljekovitog bilja te aerosoli mora kreiraju jedinstvenu aromaterapiju na otvorenom. More visoke kakvoće i zrak prve kvalitete s više od 200 sunčanih dana godišnje te  1018 biljnih vrsta od kojih  939 pripada autohtonoj flori, Lošinj čini aromaterapeutskim središtem koji potiče da prodišete punim plućima. 
Aromaterapija daje odgovor na pitanje kako održavati zdravlje, dobro se osjećati i njegovati, a istodobno uživati. Uključuje razne načine primjene eteričnih ulja poput kupki, obloga i masaža, kako bi nam pomogla da se na ugodan način nosimo s izazovima svakodnevice. Još jedna vrijednost eteričnih ulja je njihovo brzo djelovanje.
 
Tradicionalan način života na Lošinju oduvijek je uključivao znanja i vještine uporabe biljaka i njihovih eteričnih ulja u svrhu liječenja i poboljšanja kvalitete života. Zato danas na Lošinju na raspolaganju stoji niz kvalitetnih aromaterapijskih usluga, proizvoda i edukacija koje kombiniraju tradicionalna znanja i tehnike sa suvremenim spoznajama o aromaterapiji.

 

Zastanite i osjetite kako se miješa mediteransko i ljekovito bilje s borovom šumom i morskim aerosolom te koristite aromaterapiju u suvremenom životu i turizmu!

Top of the page