DEKORATIVNA BRODICA

PROIZVOD:
1. DEKORATIVNI PROIZVODI I SUVENIRI
1a) Ukrasni mirisni jastučić „Kušinić“
Pri izradi su korišteni isključivo prirodni materijali. Punjenje jastučića cvjetovima lavande. Također, po želji može se ispisati i ime kupca.

1b) Ukrasna mirisna vrećica s lavandom „Boršica“
Pri izradi su korišteni isključivo prirodni materijali. Punjenje jastučića cvjetovima lavande. Također, po želji može se ispisati i ime kupca.

1c) Lavandin antistresni mirisni jastučić
Pri izradi su korišteni isključivo prirodni materijali. Punjenje jastučića cvjetovima lavande. Također, po želji može se ispisati i ime kupca.

1d) Maskica za opuštanje
Ručno izrađena od prirodnih tkanina, sastoji se od posebno izrađenog unutarnjeg punjenja i gornje perive navlake. Svaka je posebna po izradi, bojama i ukrasima. Punjena lavandom.

1e) Yoga jastučić
Odličan za meditaciju, opuštanje, smanjenje stresa i dobro raspoloženje. Pri izradi su korišteni isključivo prirodni materijali. Moguće je izrabrati punjenje jastučića cvjetovima lavande ili smilja. Također, po želji može se ispisati i ime kupca.

1f) Brodica
Ukrasna brodica, ručno izrađen od prirodnih materijala (pamuk, lan, svila te ostaci reciklirane tkanine, konopa i drveta). Punjen lavandinim cvijetom. Po želji kupca moguće je ispisati ime. Brodica je inspirirana bogatom otočnom pomorskom tradicijom i poviješću.
 
2. DOMAĆI TRADICIONALNI PRIPRAVCI IZ NONINE BILJEŽNICE
2a) Domaći pripravak od lavande „Butijica od lavande“

2b) Domaći pripravak od smilja „Butijica od smilja“

2c) Domaći pripravak za usne 
Načinjen na jednostavan način od potpuno prirodnih sastojaka; ulja lavande i smilja,meda, pčelinjeg voska i sjeckanog suhog cvijeta.

2d) Pripravak za kupku
Načinjen od morske soli s dodatkomsitno sijeckanog suhog cvijeta, lavande, ružmarina i smilja iz otočnih vrtova. Blagotvorno djeluje na tijelo i podiže raspoloženje.

2e) Domaća mast none Marija
Posebnu moć daje činjenica da je ovaj pripravak načinjen od potpuno prirodnih sastaojaka s našeg otoka. Blagog je mirisa,načinjen od ulja lavande i smilja, ulja maslačka s dodatkomAloa-vere i meda. Blagotvorno djeluje na suhu kožu, osobito nakon boravkana otvorenom te kupanja u moru. Uživajte u mirisma Lošinja!

2f) Domaći osvježivač – Lavanda
Vaš sprej za jastuk „Laku noć“. Osvježava lice i tijelo tijekom ljetnih vrućina. Poboljšava Vaše raspoloženje i opušta. Načinjen od najfinijih sastojaka lošinjskog podneblja.

2g) Domaći Nonin sapun
Jednostavan domaći sapun po starom noninom receptu. Izrađen od ulja lavande i smilja, ružmarina, limunai meda s otoka Cres i Lošinja, uz dodatak suhog mirisnog lošinjskog cvijeća.  

Zaljubljenica u prirodu  provodi veliki dio vremena u vrtu. Njeguje i uzgaja na desetine grmova lavande, smilja, ružmarina, aloa vere, kadulje, mente. Tu rastu i stabla maslina, limuna, narance i grmovi ruza.

Nakon odlaska u mirovinu rodila se ideja da pokrene Domaću radinost. Svoj hobi i ljubav prema šivanju i biljkama pretočila je u izradu suvenira od aromaticnog bilja, a sve sa željom da načini nešto što će goste podsjećati mirisom i izgledom na more i Lošinj. Na taj su način nastali dekorativni,ali i korisni suveniri, ručno i unikatno izrađeni. Domaća radinost "Brigita" je dvostruki dobitnik certifikata Turisticke zajednice Grada Malog Losinja za Originalni lošinjski suvenir.

Top of the page