Česta pitanja i odgovori

1. NA KOJI NAČIN MOGU DOBITI POKRIVANJE TROŠKA POVRATNE KARTE U RUJNU 2020.?

Pokrivanje troškova povratne trajektne karte u rujnu 2020. godine možete dobiti boravkom u komercijalnim smještajnim objektima koji sudjeluju u akciji, ako je dolazak u razdoblju od 1. do 30. rujna 2020. godine te ako boravite minimalno 7 noći u jednom objektu za smještaj. Akcija vrijedi za sve rezervacije ostvarene nakon 15. lipnja 2020. godine. Obavezno sačuvajte trajektnu kartu koju ćete predati pružatelju usluga prilikom dolaska u smještajni objekt. Akcija vrijedi za dolaske na trajektnim pristaništima Valbiska – Merag i Porozina – Brestova.

Pogledajte Kako do besplatnog trajekta? za više informacija o uvjetima sudjelovanja u FERRY FREE akciji.

2. KOJI JE CILJ FERRY FREE AKCIJE?

Cilj ove akcije je posjetiteljima koji će u rujnu boraviti najmanje sedam noći, pokriti trošak povratne karte trajekta u objektima koji će se odazvati pozivu. Pružatelj smještaja koji se uključi u akciju dužan je gostu izdati račun umanjen za cijenu trajektne karte.

3. VRIJEDI LI FERRY FREE AKCIJA AKO IMAM REZERVACIJU OD 30. RUJNA DO, PRIMJERICE 8. LISTOPADA?

Da, FERRY FREE akcija vrijedi za sve dolaske u rujnu 2020. godine za boravak od minimalno 7 noći u jednom objektu za smještaj. Akcija vrijedi za sve rezervacije ostvarene nakon 15. lipnja 2020. godine.

4. VRIJEDI LI FERRY FREE AKCIJA AKO IMAM REZERVACIJU OD, PRIMJERICE, 31. KOLOVOZA DO 10. RUJNA 2020. GODINE?

Ne, FERRY FREE akcija vrijedi samo za posjetitelje s dolaskom u razdoblju od 1. do 30. rujna 2020. godine.

5. AKO DOĐEM NA OTOK OSOBNIM AUTOMOBILOM S PRIKLJUČNIM PRIKOLICOM, MOGU LI DOBITI SUFINANCIRANJE NA CJELOKUPNI IZNOS KARTE?

Sufinanciranje se odnosi samo na primarno vozilo i putnike (osobni automobil, autobus, kampersko vozilo, motocikl, moped, tricikl, četverocikl, bicikl i drugo) ali ne i za priključna vozila (trailer, priključno kampersko vozilo i slično). Akcija se ne odnosi na dolazak teretnim vozilom.

6. ŠTO AKO NA OTOK DOĐEM TRAJEKTOM IZ ZADRA, KATAMARANOM IZ RIJEKE ILI DRUGIM PUTEM?

FERRY FREE Akcija vrijedi za dolaske isključivo preko trajektnih pristaništa Valbiska – Merag i Porozina – Brestova.

7. KOJI SMJEŠTAJNI OBJEKTI SUDJELUJU U FERRY FREE AKCIJI?

Objekte za smještaj koji sudjeluju u FERRY FREE akciji možete pronaći na linku.

8. ŠTO AKO SAM IZGUBIO KARTU?

Refundacija trajektnih karti može se izvršiti isključivo uz predočenje trajektnih karti po navedenim uvjetima. Bez predočenja trajektnih karti refundacija neće biti moguća.

9. ODNOSI LI SE FERRY FREE AKCIJA NA OBJEKTE KOJI SE NALAZE, PRIMJERICE, U MIHOLAŠĆICI?

FERRY FREE akcija odnosi se na sve objekte koji se nalaze u mjestima na području Grada Malog Lošinja, a to su: Belej, Ćunski, Ilovik, Male Srakane, Mali Lošinj, Nerezine, Osor, Punta Križa, Susak, Sveti Jakov, Unije, Ustrine, Vele Srakane i Veli Lošinj.

10. ŠTO AKO U JEDNOM SMJEŠTAJNOM OBJEKTU BORAVIM 3 NOĆI, A U DRUGOM 4? 

FERRY FREE akcija vrijedi za sve osobe koje na otoku borave minimalno 7 noći neprekidno u jednom smještajnom objektu, s dolaskom od 1. do 30. rujna 2020. godine.

11. MOGU LI OSTVARITI POPUST AKO SAM KUPIO KARTU U JEDNOM SMJERU?

U slučaju da niste odmah kupili povratnu kartu za navedene trajekte, u popust će se uračunati iznos udvostručene priložene karte.

 

Imate još pitanja? Kontaktirajte nas.


vrh stranice