Lošinj HIKE & BIKE

Istražite lošinjski arhipelag šetajući atraktivnim putevima ili vožnjom bicikla po raznovrsnim stazama. Ova oaza mira u okrilju mediteranskog pejzaža njeguje dugu tradiciju zdravstvenog turizma, a blaga klima i laka dostupnost otoka nude brojne mogućnosti za aktivnosti na otvorenom tijekom cijele godine. Zbog svoje atraktivnosti i raznolikosti lošinjsko otočje pravi je raj za ljubitelje pješačenja, planinarenja i biciklizma. Veliki broj šetnica i staza, različitih dužina i zahtjevnosti, odvest će vas do najljepših vidikovaca i vrhova, skrivenih plaža i uvala, živopisnih ribarskih mjesta, usamljenih kapelica i zaseoka, pastirskih stanova i starih vojnih fortifikacija.

Odaberite jednu od uređenih i obilježenih pješačkih ili biciklističkih staza, namijenjenih različitim kategorijama, od obiteljskih do onih zahtjevnijih. Obiđite i obližnje otoke Ilovik, Susak i Unije, koji će vam otkriti brojne zanimljive priče te svoju dugu tradiciju i povijest.

Preuzmite GPS trag i kartu ruta s detaljnim opisom pojedine staze s mrežnih stranica destinacije i bezbrižno uživajte u istraživačkoj avanturi na Lošinju!

Vidimo se na stazama lošinjskog arhipelaga !

vrh stranice