Restorani

Lošinjska je kuhinja prepuna okusa i mirisa Jadrana, a jela su pripravljena baš kao i nekad- na tradicionalan način!
 
Isprobajte otočne specijalitete:
Sortiraj po:

Alfred Keller (restoran)

Restoran kojeg je vodič za restorane Gault & Millau ocjenio s 13 bodova i 2 kuharske kapice. U konceptu sjajnog gastronomskog doživljaja koji je za Alfred Keller pažljivo osmislio šef Michael Gollenz, središnje mjesto zauzimaju najbolje hrvatske namirnice, riba i meso.

Bruschetta (restoran)

Restoran smješten na samom moru odakle se pruža prekrasan pogled na cijeli grad i malološinjsku uvalu, a ujedno i mjesto gdje možete bez znatiželjnih pogleda izvesti Vama dragu osobu, obaviti poslovni sastanak, proslaviti krštenje, pričesti, vjenčanja.

Cigale (konoba)

Smještena u srcu luksuzne uvale Čikat, konoba Cigale nastavlja lošinjsku gastronomsku tradiciju i nudi autentična, autohtona riblja jela i specijalitete s plodovima mora, uz izbor najboljih hrvatskih vina.
vrh stranice