Novosti

Novosti na području Grada Malog Lošinja !
Sortiraj po:

Redizajn logotipa TZGML

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja izradila je novi logotip destinacije.

Prilikom izrade svojih promotivnih materijala te u svojim promotivnim aktivnostima, molimo da isti koristite.

  • _Lošinj

Novogodišnje kupanje na otoku vitalnosti

Zahvaljujući ugodnoj klimi hrabri već tradicionalno 30. prosinca sudjeluju u Novogodišnjem kupanju. Već 11 godina ovom pomalo neobičnom događanju rado se odazivaju otočani, ali i brojni gosti, pa tako stotinjak plivača zajedno točno u podne zapliva na malološinjskoj plaži Veli žal.
  • _Lošinj

TZG Malog Lošinja i Via Apsyrtides projekt - dobitnici nacionalne nagrade Simply the Best

Turističkoj zajednici Grada Malog Lošinja dodijeljena je posebna nagrada za najbolju u kategoriji Otočke destinacije- najbolje destinacije jadranskih otoka, za kontinuirani kreativan pristup oblikovanju i razvoju novih turističkih proizvoda koji oplemenjuju i upotpunjuju turističku ponudu destinacije.

Također, Via Apsyrtides projekt odabran je među pet najboljih u kategoriji Novi projekt u turizmu - grupa turističke zajednice i lokalna uprava čime je ujedno i dobitnik tradicionalne nacionalne godišnje nagrade Simply the Best. Riječ je o projektu koji je nastao u suradnji dvije turističke zajednice; Malog Lošinja i Cresa. Ovim kreativnim pristupom oblikovanja novog turističkog proizvoda koji spaja dva grada na otocima Cresu i Lošinju, dodatno je obogaćena atraktivnost turističke ponude destinacije.

  • _Lošinj

Jesen na Lošinju - u znaku aktivnosti na otvorenom

Brojnim posjetiteljima Lošinj je idealna 'Outdoor' destinacija upravo zbog svoje lječilišne klime, zraka prve kvalitete te više od 200 sunčanih dana godišnje. Utrke i događanja natjecateljskog duha, maratoni, lignjade, podvodni ribolov ili pak šetnje, planinarenje, trčanje i tenis na otvorenom, samo su neke od aktivnosti koje vas očekuju ove jeseni na Lošinju.
  • _Lošinj
vrh stranice