Novosti

Novosti na području Grada Malog Lošinja !
Sortiraj po:

Ljeto na Lošinju 2022.

Od uličnih koncerata, pučkih fešti i brojnih izložbi, do sportskih događanja, pomorskih večeri i LOSINAVA festivala, sve vas to očekuje ove godine na Lošinju – vašoj destinaciji!
  • _Lošinj

Via Apsyrtides - Fastest known time project & Long distance hiking trail

U suradnji Turističkih zajednica Grada Malog Lošinja i Grada Cresa nastao je projekt Via Apsyrtides, sustav pješačkih obilaznica koje povezuju i prezentiraju prirodne i kulturne atrakcije otočja, u čijem je središtu transverzalna staza dužine 150km koja se proteže od najsjevernije točke otoka Cresa, Rta Jablanca do najjužnije točke otoka Ilovika, Rta Radovan.
  • _Lošinj

Promocija Lošinja na austrijskom i njemačkom tržištu

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja, u suradnji s članicama u destinaciji i ove će godine ostvariti promotivnu kampanju o Lošinju na području dviju emitivnih zemalja; Austriji i Njemačkoj (Baden-Württemberg i Bayern). Prirodne ljepote i zdravstveni benefiti Lošinja centar su ovogodišnje promocije koja se temelji na storytellingu - "pričanju priče" te proizvodima i aktivnostima koje otok nudi gostima uz promotivnu poruku „Jetzt Sonne, Strand und Meer!“ 
  • _Lošinj

Lošinjski cvijet -cvijetni sajam

U okviru akcije „Lošinjski cvijet“, 7. svibnja 2022. godine od 9 do 13 sati na malološinjskom trgu održat će se cvjetni sajam na kojem će se dijeliti i prodavati miomirisno bilje i sadnice te ostali vrtni materijal.
  • _Mali Lošinj

Mali Lošinj – pionir integriranog upravljanja kvalitetom destinacije

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja među prvima je prepoznala važnost implementacije mjerljivog i održivog sustava upravljanja destinacijom te postala dijelom projekta IQM Destination koji povezuje sve subjekte u destinaciji kako bi se gostima pružila najbolja usluga, preporučio najkvalitetniji sadržaji i partneri koji jamče kvalitetu.
  • _Lošinj

Održana 5. sjednica Skupštine Turističke zajednice Grada Malog Lošinja

Na 5. sjednici Skupštine Turističke zajednice Grada Malog Lošinja koja je održana 22. ožujka 2022. u Vitality Hotelu Punta, direktor TZG Malog Lošinja Dalibor Cvitković prisutnima je održao prezentaciju te tako predstavio izvješće o ostvarenju Programa rada TZG sa statističkim i financijskim pokazateljima za 2021. godinu.
  • _Lošinj
vrh stranice