Novosti

Sortiraj po:

OSTANIMO ODGOVORNI

Na ovoj stranici možete pronaći sve informacije i izvore o trenutnoj situaciji na području Grada Malog Lošinja!
  • _Lošinj

Novosti i obaveze za iznajmljivače

Zahvaljujemo Vam na trudu i zalaganju koje ulažete u podizanje kvalitete turističke ponude u našoj destinaciji. Od ukupno 2.363.467 ostvarenih noćenja na Lošinju u 2019. godini, čak 18,2% ostvareno je upravo u privatnom smještaju. Obzirom na značajan udjel privatnog smještaja u ukupnim noćenjima u destinaciji, zajedničkim aktivnostima doprinosimo povećanju kvalitete turističke ponude otoka Lošinja.
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja svoje iznajmljivače i ove godine podsjeća na brojne aktivnosti i novosti! 
  • _Lošinj

Javni poziv za Originalni lošinjski suvenir 2020.

S ciljem promocije, poticanja inicijative za kvalitetnim osmišljavanjem izrade lokalnih suvenira i proizvoda  Turistička zajednica Grada Malog Lošinja objavljuje POZIV za dostavu prijedloga originalnih suvenira Grada Malog Lošinja  u 2020.godini, na temu brodogradnje i pomorske baštine.
  • _Lošinj

Prezentacija Lošinja u Moskvi

Otok Lošinj svoje čari i posebnosti ovog je puta predstavio u Moskvi, 31. siječnja 2020. godine u Knjižnici međunarodne literature, u sklopu Dana hrvatskog turizma. 
  • _Lošinj

HIR 3 oplovio rt Horn, po drugi put!

Posada jedrilice HIR 3 oplovila je rt Horn 22. siječnja 2020. u sklopu ekspedicije oko svijeta “HIR 3 preko 3 OCEANA”. Saša Fegić i Nebojša Petrović su, nakon rta Dobre nade i rta Leeuwin, uspješno savladali i treći u nizu, zloglasni rt Horn, te preplovili tri oceana iz naslova ekspedicije - Atlantik, Indijski ocean i Pacifik.
vrh stranice