Novosti

Sortiraj po:

Lošinj, Rovinj i Zadar uvršteni u 50 najboljih svjetskih destinacija

Terry Stevens uvrstio Hrvatsku u svoju novu knjigu „Wish you were here“

Ugledni profesor i turistički stručnjak Terry Stevens u svojoj novoj knjizi „Wish you were here“ uvrstio je Zadar, Lošinj i Rovinj na popis 50 najboljih svjetskih destinacija. Nova knjiga poznatog „veterana“ u turističkoj industriji na preko 200 stranica daje jedinstven uvid u ono što jednu turističku destinaciju čini izvrsnom.

  • _Lošinj

Prva sjednica novog saziva Skupštine TZGML

Pod predsjedanjem gradonačelnice Grada Malog Lošinja Ane Kučić održana je sjednica novog saziva Skupštine Turističke zajednice Grada Malog Lošinja 22. rujna 2020. u Muzeju Apoksiomena na kojoj su izabrana nova tijela Zajednice u mandatnom razdoblju 2020. – 2024. godine. 
  • _Lošinj

45 godina vjernosti i 60 godina braka proslavili na Lošinju

Bert i Erika Witte šezdesetu godišnjicu braka odlučili su proslaviti upravo na Lošinju! 
Obitelj Witte već 45 godina vjerno se vraća na otok vitalnosti, a svoju 35. godišnjicu braka također su prethodno odlučili proslaviti, gdje drugdje nego na Lošinju. 

  • _Lošinj

Više od 60% noćenja ostvareno na Lošinju u kolovozu

Prednosti otoka Lošinja poput lječilišne klime, čistog mora i predivne prirode te mogućnost bavljenja brojnim aktivnostima na otvorenom ponovno su došle do izražaja te je tako Lošinj u kolovozu ostvario 63,2% prošlogodišnjeg turističkog prometa, a u prvih osam mjeseci 2020. godine  58% prošlogodišnjih noćenja.
  • _Lošinj

Lošinj – omiljeno i sigurno odredište Nijemaca

Marijana Kobaš, podrijetlom Hrvatica,  na mjesec dana došla je svoju dužnost obavljati na Lošinj.  Iako radi i živi u Aschaffenburgu (Bavarska), ovoj policijskoj dužnosnici nije teško palo svoj posao odrađivati upravo na Lošinju. 
  • _Lošinj

10. Festival lošinjskih balkona

I ove godine u Malom Lošinju održan je deseti ''Festival lošinjskih balkona'', atraktivna manifestacija čiji se program odvija upravo na lošinjskim balkonima.
  • _Lošinj
vrh stranice