Novosti

Novosti na području Grada Malog Lošinja !
Sortiraj po:

Dugogodišnja ljubav prema Lošinju traje i dalje...

Već desetljećima Lošinj je vjerno odredište brojnih dugogodišnjih gostiju. Prvotno kao turistička destinacija, a naposljetku i „drugi dom“, tako ga često opisuju. Upravo iz tog razloga Turistička zajednica Grada Malog Lošinja i dalje nastavlja s programom nagrađivanja njihove vjernosti.
  • _Lošinj

LOSINAVA - Festival pomorske i brodograđevne tradicije otoka Lošinja

Od 2. do 16. rujna 2023. godine Lošinj se ponovno vraća u vrijeme zlatnog doba pomorstva festivalom „LOSINAVA“ !

Svi zainteresirani imat će priliku uživati u bogatom programu posvećenom pomorskoj i brodograđevnoj tradiciji otoka Lošinja kroz mnoštvo regata i sportskih događanja, koncerta i edukativnih predavanja te radionica.
  • _Lošinj

Dugogodišnji gosti otoka vitalnosti

Već godinama Lošinj privlači sve brojnije posjetitelje te postaje trajno odredište zaljubljenika u arhipelag. Otok vitalnosti može se pohvaliti brojnim dugogodišnjim gostima, zbog kojih Turistička zajednica Grada Malog Lošinja i dalje nastavlja s programom nagrađivanja njihove vjernosti.
  • _Lošinj

Tudor pop-up u Malom Lošinju

Urarska marka Tudor dolazi iz Ženeve, ali njihov dom nalazi se na moru. Kroz bogatu povijest tvrtke proizvodili su ronilačke satove za različite mornarice, a danas se kreću u prestižnom društvu najbržih jedrilica na planetu na Kupu Amerike (America's Cup).
  • _Mali Lošinj

Prvi put na Lošinju – komunikacija s liječnicima putem Mediion platforme

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja i tvrtka Mediion technologies d.o.o. predstavljaju inovativno rješenje za povezivanje pacijenata i liječnika.

MEDIION platforma omogućava personaliziran pristup liječnicima, brzu i jednostavnu komunikaciju zaštićenim putem, pružajući sigurnu i učinkovitu zdravstvenu skrb koja je usmjerena na individualne potrebe pojedinca. Sustav povećava dostupnost liječnika primarne i sekundarne zdravstvene zaštite stanovništvu te domaćim i stranim posjetiteljima.

vrh stranice