Novosti

Novosti na području Grada Malog Lošinja !
Sortiraj po:

Na Lošinju se prvi puta igra ATP turnir LOŠINJ OPEN

Na otoku s desetljećima dugom teniskom tradicijom od ove je jeseni u kalendaru teniski turnir LOŠINJ OPEN u kategoriji ATP CHALLENGER 80, još jedan iskorak u učvršćivanju Lošinja kao prepoznatljive i priznate teniske destinacije. U sklopu Ljubičić teniske akademije, koja od ove godine na Lošinju okuplja profesionalne tenisače i mlade natjecatelje, u ovom će sportskom spektaklu, kao i prirodnim ljepotama otoka Lošinja, moći uživati svi teniski entuzijasti.
  • _Lošinj

Testiranje novog ekoturističkog iskustva u zaštićenom maritimnom području Cres – Lošinj (NATURA 2000) u sklopu Interreg Mediterranean DestiMED PLUS projekta

Krajem rujna stručnjaci iz područja turizma i očuvanja okoliša testirali su novo iskustvo ekoturizma u zaštićenom maritimnom području Cres – Lošinj (NATURA 2000). Višednevni inovativan ekoturistički paket aranžman unutar zaštićenog parka razvijen je u iterativnom procesu pomoću modela mjerenja održivog turizma MEET Networka kao dio DestiMED PLUS -a – projekta Interreg Med koji financira EU i koji je usmjeren na održiv razvoj turizma na Mediteranu.

  • _Lošinj

Promotivna kampanja Lošinja u njemačkim medijima

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja, u suradnji s članicama u destinaciji, započela je s promoviranjem zdravstvenih benefita Grada Malog Lošinja. Kampanja je pokrenuta na području dviju najvažnijih njemačkih pokrajina za lošinjski turizam - Baden-Württemberg i Bayern.
  • _Lošinj
vrh stranice