Novosti

Sortiraj po:

Poziv za Originalne lošinjske suvenire u 2019

S ciljem promocije, poticanja inicijative za kvalitetnim osmišljavanjem izrade lokalnih suvenira i proizvoda  Turistička zajednica Grada Malog Lošinja objavljuje poziv za dostavu prijedloga originalnih suvenira Grada Malog Lošinja u 2019. godini.

  • _Lošinj

Apoksiomen i Lošinj u Europskom parlamentu

Svoju turističku, kulturnu i gastronomsku ponudu Lošinj će 19. ožujka 2019. godine predstaviti u belgijskom Brusselsu, prezentacijom u Europskom parlamentu te kasnije i u hrvatskom mediteranskom restoranu Maison d'Istrie.
  • _Lošinj

Jedinstvena kreditna linija za financiranje rada privatnih iznajmljivača

Ministarstvo turizma i Hrvatska banka za obnovu i razvitak: jedinstvena kreditna linija za financiranje rada privatnih iznajmljivača!
Ministarstvo turizma i Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) potpisali su u veljači 2019. godine Sporazum o poslovnoj suradnji na provedbi financiranja/ mikrokreditiranja rada privatnih iznajmljivača kroz poticajne kredite HBOR-a i pridruženih poslovnih banaka, a s ciljem ujednačavanja standarda smještajnih objekata u kojima se pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu, podizanja ukupne razine kvalitete i dodatne ponude privatnog smještaja te u konačnici poboljšanja popunjenosti kapaciteta i jačanja cjelogodišnjeg turizma. 
  • _Lošinj

Mala škola baštine

MALA ŠKOLA BAŠTINE, edukacija koju je 2014. pokrenula Irena Dlaka (povjesničarka umjetnosti s dugogodišnjim iskustvom rada u nastavi, muzeju i turizmu), osmišljena je za sve one koji kroz svoj posao dolaze u direktni kontakt s turistima, a žele im pružiti "dodatnu vrijednost" u vidu kvalitetne informacije, individualizirane preporuke ili "dobre priče" o kulturno-povijesnoj i prirodnoj baštini našeg otočja.
  • _Lošinj

Kamp Čikat – Leading Campings of Europe

Kamp Čikat, najpoznatiji brand grupacije Jadranka kampovi d.o.o., na najljepši način je zaokružio kraj uspješne 2018. sa vijesti o uvrštavanju u Leading camping udruženje. Leading Camping, udruženje najboljih kampova Europe, koje ove godine slavi i 25. godišnjicu do sada je okupljalo 39 kampova iz 12 zemalja, a novo-pridruženi član kamp Čikat je jubilarni 40. član ovo cijenjenog udruženja.
  • _Lošinj

Nagrada za inovativni projekt ADAC-a za kamp Čikat

Kamp Čikat, dio tvrtke „Jadranka kampovi d.o.o.“, u novu, 2019. godinu ulazi bogatiji za još jedno vrijedno priznanje. Naime, projektu 'Sigurno kampiranje na području kampa Čikat' dodijeljena je nagrada ADAC-a za inovativni projekt.
  • _Lošinj
vrh stranice