Okti Lošinj

Vaša ulaznica u morske avanture!

NAJAM GLISERA SA SKIPEROM:

Zamislite sebe kako se sunčate dok plovite kristalno čistim morem, ispijajući svoje omiljeno piće, dok skiper,koji poznaje lošinjski arhipelag kao svoj džep, upravlja navigacijom. Bilo da tražite miran dan na valovima ili zabavu s prijateljima, imamo savršeno iskustvo za vas.

TEČAJEVI PODVODNOG RIBOLOVA:


Za one koji žele uroniti dublje u svijet pod valovima, Okti nudi opsežne tečajeve podvodnog ribolova. Naš iskusni instruktor naučit će vas umijeću podvodnog ribolova, od rukovanja opremom do tehnika podvodnog lova. Bilo da ste početnik ili iskusan ronilac, naši tečajevi zadovoljavaju sve razine vještina. Pripremite se za povezivanje s Jadranskim morem na potpuno novi način.

 


SPEARFISHING SAFARI:

Poziv svim avanturistima! Pridružite nam se na safariju u podvodnom ribolovu koji će vas odvesti do nekih od najljepših podvodnih lokacija. Istražite živopisne morske ekosustave, promatrajte morski život izbliza i testirajte novostečene vještine podvodnog ribolova. Naše safarije vodi stručnjak kojem su prioritet sigurnost, očuvanje i uzbuđenje lova.

U Oktiju su sigurnost i održivost najvažniji. Predani smo očuvanju osjetljivog morskog okoliša i promicanju odgovornih ribolovnih praksi. Pridružite nam se u stvaranju uspomena dok štitimo more koje izuzetno koje cijenimo.
Bilo da tražite opuštanje, avanturu ili uzbuđenje lova, Okti ima sve.

Zaronite u morske dubine s nama!


vrh stranice