Ugostiteljski objekti

Sortiraj po:

Bruschetta (restoran)

Restoran smješten na samom moru odakle se pruža prekrasan pogled na cijeli grad i malološinjsku uvalu, a ujedno i mjesto gdje možete bez znatiželjnih pogleda izvesti Vama dragu osobu, obaviti poslovni sastanak, proslaviti krštenje, pričesti, vjenčanja.

Cigale (konoba)

Smještena u srcu luksuzne uvale Čikat, konoba Cigale nastavlja lošinjsku gastronomsku tradiciju i nudi autentična, autohtona riblja jela i specijalitete s plodovima mora, uz izbor najboljih hrvatskih vina.

Diana (restoran)

Doživite uvalu Čikat kroz mesne specijalitete s roštilja na drveni ugljen od sočnih odležanih steakova, mariniranih rebara do aromatizirane piletine praćeno otočkim namirnicama poput divljih šparoga i eko uzgojenog povrća s otoka Cresa. 

Marina (restoran)

Domaće specijalitete možete kušati i u novouređenom restoranu Marina u Y/C marini Mali Lošinj.  Pogled na tanjur uvijek će vam otkriti svježe i lokalne namirnice spremljene na izvrstan način. Riblji ili mesni specijaliteti, kvalitetno povrće, slasni deserti i vrhunsko vino navest će vas da se zaljubite u izvornu lošinjsku gastronomiju već na prvi zalogaj.  
vrh stranice