Ugostiteljski objekti

Sortiraj po:

Alfred Keller (restoran)

Restoran kojeg je vodič za restorane Gault & Millau ocjenio s 13 bodova i 2 kuharske kapice. U konceptu sjajnog gastronomskog doživljaja koji je za Alfred Keller pažljivo osmislio šef Michael Gollenz, središnje mjesto zauzimaju najbolje hrvatske namirnice, riba i meso.

Cigale (konoba)

Smještena u srcu luksuzne uvale Čikat, konoba Cigale nastavlja lošinjsku gastronomsku tradiciju i nudi autentična, autohtona riblja jela i specijalitete s plodovima mora, uz izbor najboljih hrvatskih vina.

Diana (restoran)

Doživite uvalu Čikat kroz mesne specijalitete s roštilja na drveni ugljen od sočnih odležanih steakova, mariniranih rebara do aromatizirane piletine praćeno otočkim namirnicama poput divljih šparoga i eko uzgojenog povrća s otoka Cresa. 

Lanterna (grill bar)

Smještena pored svjetionika na osami uz more, na rtu između Sunčane uvale i Čikata, Lanterna nudi specijalitete s roštilja na drveni ugljen - Ribeye Lanterna, janjeće kotlete, bogate riblje pladnjeve te eko uzgojeno povrće s otoka Cresa. 
vrh stranice