Kutak za iznajmljivače

Dobrodošli u kutak za iznajmljivače!
U ovom dijelu možete pronaći upute i materijale informativnog karaktera koji su Vam potrebni za obavljanje ugostiteljske djelatnosti pružanja usluge smještaja u domaćinstvu.
Sve dodatne materijale vezane za propise iz turizma možete pronaći na stranicama Ministarstva turizma i sporta (www.mint.gov.hr
).
Za sva ostala pitanja možete nas kontaktirati na broj telefona +385 (0)51 231 884; +385 (0)51 231 547 ili e-mailom: losinj@visitlosinj.hr.

UVJETI ZA OBJAVU PRIVATNOG SMJEŠTAJA
Kako bi i Vaši kapaciteti bili vidljivi na službenim stranicama Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, molimo Vas da ispunite obrazac, dostavite fotografije visoke rezolucije i ispunite potvrdu za fotografije.

Obrazac za privatni smještaj
Potvrda za fotografije


KARTICA ZA IZNAJMLJIVAČE
Turistička zajednica grada Malog Lošinja, uz aktivnu podršku Grada Malog Lošinja i drugih gospodarskih subjekata, provodi niz aktivnosti i projekata među kojima je i „Kartica za iznajmljivače“. Partnerstvom u ovom projektu omogućili smo privatnim iznajmljivačima niz pogodnosti pri kupovini u trgovinama na području Grada Malog Lošinja, kao i korištenju raznih usluga koje nude partneri u projektu. Obzirom na značajan udjel privatnog smještaja u ukupnim noćenjima u destinaciji, smatramo kako na ovaj način zajedno doprinosimo povećanju kvalitete turističke ponude otoka Lošinja.

Kartica za iznajmljivače 2022.

vrh stranice